Evertshuis – Cadeau Expositie

Van 10 November 2018 tot 10 Januari 2019 is mijn werk te zien in het Evertshuis (Julianastraat 4, 2411 Bodegraven)! Dit is een geweldige kans om het werk van regionale kunstenaars te bewonderen. Toegang is gratis. Voor meer informatie bezoek de website van het Evertshuis

Open Atelier Gouda
Open Atelier Gouda

Clown Vis tentoongesteld gedurende Open Atelier Gouda.

In 2010, 2011, 2014 en 2015 heb ik met veel plezier als keramist meegedaan aan Open Atelier Gouda. Tientallen kunstenaars openen gedurende 2 dagen hun atelier. Bezoekers kunnen met behulp van een plattegrond een route langs deze ateliers afleggen rond Gouda. Het leuke is dat het niet alleen gaat om klei of keramiek kunst. Meerdere verschillende technieken en materialen worden tentoongesteld. In 2017 deden er al meer dan 100 kunstenaars mee! Het is dus zeker een kijkje waard! Voor meer informatie, bezoek openateliergouda.nl.

Keramiekdagen Gouda

De Goudse Keramiekdagen zijn ontstaan vanuit een pottenbakkers traditie. Omdat het in toenemende mate veranderde van praktische gebruiksvoorwerpen naar kunst, werd de naam veranderd naar “keramiek”. Ondertussen is het evenement, dat plaatsvindt in mei, flink gegroeid. Keramiek wordt tentoongesteld op de markt, in winkels en in galeries rondom Gouda. Er worden demonstraties gegeven of je kan meedoen aan een keramiek workshop. 

Goudse Keramiekdagen

Goudse Keramiekdagen 2017

Op hun website staat het volgende: “De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen”. Ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik de afgelopen 3 jaar (2017, 2016 en 2015) door de selectie procedure ben gekomen en mijn werk heb mogen tentoonstellen. Voor meer informatie en een sfeerimpressie, bezoek keramiekingouda.nl. Hoop je in de toekomst te zien gedurende de Goudse Keramiekdagen!

Aan De Haak tentoongesteld gedurende Kunstroute Aalsmeer 2016

Kunstroute Aalsmeer

In 2016 deed ik mee met de Kunstroute Aalsmeer. Het is een zeer toegankelijk evenement waar een brede variëteit aan kunst wordt geëxposeerd. Naast keramiek laten kunstenaars hun werk zien in fotografie, sieraden, poëzie en muziek. Het is een goeie plek om je te laten inspireren! Een flyer met alle informatie vind je op kunstencultuuraalsmeer.nl.

Kunstschouw Zeeland

De Kunstschouw is een superleuk evenement waar op heel veel locaties binnen Zeeland kunst tentoongesteld wordt. Professionele kunstenaars hebben hier een platform om hun werk te laten zien aan bezoekers uit Nederland en buurlanden. Volgens de website wordt het evenement jaarlijks bezocht door ongeveer 15.000 toeschouwers. In 2013 deed ik mee. Ik mocht exposeren op een prachtige buitenlocatie die al snel was omgetoverd tot een keramiek tuin. Het was een mooie kans om te laten zien hoe keramiek beelden je huis of tuin kunnen verfraaien! Bezoek kunstschouw.nl voor meer informatie.